CAREER2018-08-06T08:27:56+00:00

JOIN OUR INTERNATIONAL TEAM

Van Donge & de Roo (D&R) is active in every area of the supply chain, our activities consist out of 5 pillars which include Container Shipping, Depot and Terminal services, Custom brokerage, Intermodal transportation and IT development.

DOUANE DECLARANT

fulltime (37,5uur)

Als douane declarant ben je dagelijks verantwoordelijk voor het invoeren van douanedossiers in de daarvoor bestemde systemen. Ofwel je draagt zorg voor een juiste douaneadministratie en voor het doen van de douaneaangiften voor een uiteenlopende range van klanten en producten. Je houdt de lopende dossiers up-to-date en meldt waar nodig ook de veterinaire als fytosanitaire keuringen aan.

In deze uitdagende rol zal jij uiteenlopende douane vragen van zowel interne als externe klanten beantwoorden en signaleer jij tijdig onregelmatigheden op douanegebied en onderneem jij hier passende acties op. Daarnaast fungeer jij als het aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s, klanten, keuringsinstanties en natuurlijk de douane. In deze rol werk je nauw samen met je collega’s binnen en buiten de afdeling om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

LEES MEER

Apply Online   

EXPEDITEUR ZEEVRACHT EXPORT FCL (M/V)

fulltime (37,5uur)

Als Export Expediteur FCL binnen Van Donge & De Roo behandel je boekingen van klanten uit verschillende takken van handel van A tot Z, aantal dingen binnen dit proces zijn :

Functieomschrijving:

 • Contact met klanten, agenten, rederijen en vervoerders
 • Aannemen en uitvoeren van transportopdrachten
 • Monitoren tijdens de reis
 • Klanten voorzien van updates
 • Oplossen van operationele problemen
 • Facturatie
LEES MEER

Apply Online   

INTERMODAL/LOGISTICS EXPEDITEUR (M/V)

Wij zoeken als uitbreiding voor ons team een nieuwe teamplayer die geheel zelfstandig kan werken met een ruime ervaring in de logistiek, waarbij Spoor, binnenvaart en weg vervoer een dagelijkse routine is. Op accountmanagement level behandelt men de opdrachten van onze klanten en heeft contacten met onze suppliers.

Functie eisen:

 • Ervaring in logistiek
 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Opleiding MBO en Scheepvaart en Transport is een pre.
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal
 • Team player
LEES MEER

Apply Online   

YOUR CAREER. OUR COMMITMENT.

“Voor de uitvoering van de werkzaamheden op onze vestigingen in Rhoon en Maasvlakte zoekt Van Donge & de Roo BV regelmatig kandidaten. Die banen hebben een directe link naar de wereldwijde transportbranche, binnen uiteenlopende vakgebieden. Werken bij ons betekent werken in een dynamische, mondiaal georiënteerde omgeving, met de nadruk op dienstverlening. Logistiek vormt uiteraard de rode draad. Van Donge & De Roo Bv stimuleert de verdere ontwikkeling van zijn medewerkers. Verder bieden wij mogelijkheden om door te groeien naar functies bij onze andere werkmaatschappijen.

DENNIS DE ROO   •   SENIOR PARTNER

JOIN THE TEAM. APPLY NOW.

MAIL APPLICATIONS

Rivierweg 1,
3161 GM Rhoon
Phone: +31(0)10-2010700