Van Doorn Container Depot wordt DR Depots

De naam Van Doorn Container Depot verdwijnt in Antwerpen en Rotterdam. Moederbedrijf Van Donge & Deroo wil zo naamsverwarring vermijden.

Vanaf 1 november 2017 worden de terminal- en depot-activiteiten binnen de D&R Group voortgezet onder één naam: “DR Depots”. De huidige naam “Van Doorn Container Depot” verdwijnt in zowel Antwerpen als Rotterdam.

“Een keuze voor duidelijkheid”, zegt Bastiaan Kraan van Van Donge & Deroo. “Momenteel zijn er twee bedrijven actief onder de naam ‘Van Doorn’. Dat is historisch zo gegroeid: de ene broer ging in containerherstellingen, de andere in depots. Het resultaat is dat mensen vaak met hun container bij het verkeerde bedrijf staan. Die naamsverwarring lossen we dus op met een nieuwe naam: DR Depots. D&R heeft momenteel te veel subnamen voor zijn verschillende activiteiten. Daar brengen we verandering in door nieuwe, logische namen. Operationeel verandert er niets.”

De depots van de groep in Antwerpen en Rotterdam zijn respectievelijk 185.000 en 165.000 m2 groot. Ze hebben beide een wasplaats en bieden mogelijkheden voor reparatie van lichte en zware schades, opslag van containers en uitgave en ontvangst via zowel de weg als de binnenvaart.

Bron: www.flows.be / Michiel Leen

Source